Rendelési információk

Tisztelt Látogató!

Rendelést a Termékek menüpontra kattintva, majd a terméket kiválasztva tud kezdeményezni.

Jelenleg a Reformátor díszdobozos sörválogatás rendelhető, melyet a darabszám beírását követően a Kosárba gombra kattintásával indíhtat el. Ezt követően a Kosár megtekintése gombra kattintását követően a RENDELÉS gombot nyomhatja meg, melyet követően a szállítási és számlázási adatok megadása oldalra jut. 

Ezen a felületen kiválaszthatja, hogy milyen módon kívánja a terméket kifizetni illetve átvenni. 

A fizetés lehet készpénzes vagy utalásos. 

A szállítás futárszolgálattal történik, melynek díja felszámításra kerül. Amennyiben a balatonszárszói raktárunkban személyes átvételt választ, természetesen szálltási díj nem kerül felszámításra. 

2017. március 27-től 15 vagy több díszdoboz rendelése esetén a szállítási költséget átvállaljuk. (ez viszonteladókra nem vonatkozik, velük külön megállapodást kötünk)

Az adatok kitöltését követően az általános szerződési feltételek elfogadása után a RENDELÉS gombra kattintással tudja véglegesíteni a megrendelést. Ezt követően egy automatikus levelet kap a megadott e-mail címére. Amennyiben ezt a levelet nem látja, először nézze meg a spam-ok között vagy írjon az info.reformator@gmail.com címre. 

Köszönjük megrendelését!