REFORMÁTOR Díszdobozos Sörválogatás
REFORMÁTOR Díszdobozos SörválogatásREFORMÁTOR Díszdobozos SörválogatásREFORMÁTOR Díszdobozos SörválogatásREFORMÁTOR Díszdobozos Sörválogatás

REFORMÁTOR Díszdobozos Sörválogatás

Ár: 2 500 Ft

 
Raktárkészlet: 0 db van raktáron (hamarosan rendelhető)

ELFOGYOTT! Budapesten kapható még a Huszár Gál könyvesboltban. Deák tér !

A sörválogatás tartalmaz egy palack Luther és egy palack Kálvin sört, valamint egy Reformátor 500 logóval ellátott 3 dl-es sörös poharat. A sörök 0,33 L-es kiszerelésben kerületek palackozásra.

LUTHER  -  DÜSSELTORF ALTBIER Tradícionális német félbarna sör

Az Altbier vagy öreg sör, egy hagyományos régi sörtípus, gyökerei miatt ezt a sört fogyaszthatta Luther Márton is a maga korában. Specialitása, hogy felsőerjesztésű sör, de hordozza az alsóerjesztésű sörjegyeket. Gazdag malátás alapon, kiegyensúlyozott komlózottság jellemzi, ami kellemes, könnyen fogyaszható "ivósört" eredményez.

 "Egyél finomat, igyál tiszta sört és olvasd az Igazságot" Luther Márton

"Mit üzen neked ma Luther? Szeresd az életet, találd meg az örömödet, egyél finom ételeket, kóstolj igazi jó söröket, de az igazságot ne feledd. És, hogy mi az Igazság! Isten nélkül még a sör is keserű, nem hogy az élet. Keresd hát először az Ő igazságát és meglátod ahogyan ez a sör úgy a te életed is igazán ízessé válik" 

Alk:5,2% (V/V) IBU:20 EBC 23 Balling:12,1 

Maláták: Pilsner, Munich, Caramunich, Caraf, Wheat

Komlók: Magnum, Spalt select

Űrtartalom: 0,33 L 

KÁLVIN- HOPFEN LÁGER Alsóerjesztésű hidegkomlós sör

Tradicionális láger alapokra épülő sör, a komlózásban viszont reformer, mert modern, újhullámos trendek hatására dominálnak benne a komlós jegyek. Az újítást erősíti, hogy egy viszonylag új komlófajta a Hallertau Blanc került a sörbe. Ez a komló fehérboros jegyeket ad a sör ízéhez, ezzel utalva arra, hogy Kálvin inkább borkedvelő volt.

„Italozni nem ördögtől való...” – Kálvin János
„...de ne válj semminek a rabjává...” – Pál Apostol

Mit üzen ma neked Kálvin? A maláta, a komló, a víz mind a Teremtő ajándéka, nem ördögtől való. Azért teremtette, mert örömünkről és vidámságunkról is gondoskodni akart. Kóstold csak meg, micsoda ízvilág, micsoda harmónia! Ne hörpintsd hát mértéktelenül és hálátlanul, hiszen Isten teremtő jósága ebben is megmutatkozik!

Alk: 5,5% (V/V), IBU: 30, EBC: 8
Balling: 12,6

Maláták: Pilsner, Pale, Cara-Pils/Dextrin
Komlók: Magnum, Hellertau Blanc

Űrtartalom: 0,33 L

vissza

ELMÚLTÁL MÁR 18 ÉVES?
Kérjük erősítsd meg!IGENNEM